KOM Den Haag team

“KOM heeft meerdere malen bij Tennisvereniging Breekpunt in Den Haag de lunch verzorgd ter plaatsen. Op ons Toernooi was het een super succes! Veel verschillende soepen, broodjes en extras. Allemaal gezond, vers en mega lekker! Maar misschien nog wel belangrijker, super service en vriendelijke personeel!”

Tennisvereniging Breekpunt

KOM CATERT

KOM helpt je graag met cateren op een evenement, vergadering, sportlocatie of eigenlijk met alles! We vinden het leuk om met je mee te denken over gezonde catering in Den Haag en omstreken. 

We hebben verschillende pakketten, en kunnen je al vanaf €12,50 per persoon van een gezonde lunch voorzien. 

Daarnaast kunnen we ook rekening houden met lactosevrij, glutenvrij en andere allergenen. Voor een gevarieerde groep een catering organiseren wordt zo een peulenschil!

We werken met eerlijke, kwalitatieve en smaakvolle producten. Zorgvuldig samengesteld en zonder enige kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Ons doel is een gezonder en eerlijker alternatief te bieden van bereid voedsel. Als je jezelf (en een ander) het beste gunt. Als je minder/geen dieren wil eten. Als je niet altijd tijd of zin hebt om uitgebreid te koken. KOM is er voor mensen die wat over hebben voor betere kwaliteit in smaak, samenstelling en ingrediënten.

We houden het graag simpel. Alleen de benodigde ingrediënten. Producten zorgvuldig en met smaak samengesteld. Met als doel gemak en een gezonder alternatief te bieden. 

Wil je een wat uitgebreidere catering? Dat kan natuurlijk ook. Onze belegde broodjes zijn luxe belegd met verschillende vegetarische en veganistische opties. Samen zorgen we ervoor dat aan al je wensen is voldaan. We hanteren geen vaste kosten, daarover gaan we met jou in overleg. Wil jij dat KOM bij jou bedrijf, event of afspraak komt cateren? Neem vooral contact met ons op. 

Enkele van onze cateropdrachten van de afgelopen maanden:

  • 250liter soep en 400 gesmeerde broodjes op locatie in Rotterdam
  • Bedrijfslunch voor 15 personen met drie broodjes, een zoetigheid en kom soep per persoon
  • Een hockeytoernooi: 600 broodjes en 50 liter soep in zes hotpots 
  • Bedrijfslunch voor 30 man: twee broodjes naar keuze, soep en drankje per persoon.
  • 400 soeppakketten gekoeld bezorgd door heel Nederland voor Universiteit van Amsterdam

Meer weten? We komen graag in contact!

 

“Met een smakelijk soeppakket van KOM hebben we 400 van onze studenten in tentamentijd thuis een echte oppepper kunnen gegeven. Prettige service, heldere communicatie en heerlijke soep die enthousiast is ontvangen!”

Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam

“Met een smakelijk soeppakket van KOM hebben we 400 van onze studenten in tentamentijd thuis een echte oppepper kunnen gegeven. Prettige service, heldere communicatie en heerlijke soep die enthousiast is ontvangen!”

Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam