KOM Den Haag team

“Bij KOM staan we elke dag klaar om gezonde, lekkere en duurzame maaltijden aan je te serveren.”

ONS VERHAAL

 

Eerlijke, kwalitatieve en smaakvolle producten. Zorgvuldig samengesteld en zonder enige kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Ons doel is een gezonder en eerlijker alternatief te bieden van bereid voedsel. Als je jezelf (en een ander) het beste gunt. Als je minder/geen dieren wil eten. Als je niet altijd tijd of zin hebt om uitgebreid te koken. KOM is er voor mensen die wat over hebben voor betere kwaliteit in smaak, samenstelling en ingrediënten.

We houden het graag simpel. Alleen de benodigde ingrediënten. Producten zorgvuldig en met smaak samengesteld. Met als doel gemak en een gezonder alternatief te bieden. 

 

Lunch en diner

Bij KOM kun je terecht voor een vegan lunch of diner. Lekker online eten bestellen of gezellig lunchen in Den Haag. Gericht op het bieden van kwalitatieve betaalbare producten. Het gezondere alternatief op fastfood! Ook wel de vloeibare groentewinkel, al is er genoeg dat niet vloeibaar is. We hebben alle verse kruiden zoals basilicum, koriander en peterselie voor je klaar staan, Eet smakelijk!

 

Catering

Daarnaast staan we ook voor je klaar om duurzaam en gezond te cateren op jouw event. Van een bedrijfslunch voor 10 personen, tot sportevenementen met 500 bezoekers: we bieden verschillende pakketten aan die passen bij jouw event. Noem het transparant en eerlijk bereidt voedsel aanbieden. De samenwerking met ons is flexibel, innovatief en transparant in zaken en producten.

 

Waar we voor staan

We zijn nuchtere, jonge ondernemers die denken dat het anders moet en kan. In producten maar ook in business. Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema. We proberen om met zo weinig mogelijk plastic te werken en indien het veilig kan om het te hergebruiken. 

Soepen die over zijn worden niet weggegooid, maar uitgedeeld. Verpakkingen blijven aan verandering onderhevig, omdat we altijd streven naar beter. Daarnaast heeft KOM ook de keus gemaakt om geen vlees te verkopen en volledig plantaardig te werken.

We focussen niet op gunstige aspecten van ons aanbod (vers, vegan, vegetarisch, gezond etc.) want dat is bij ons de standaard. We doen niet alsof we de soepenjuwelier zijn. Ons zul je niet horen pochen over onze kunsten en producten. En we brengen zeker geen boeken uit met onze fijnste recepturen. Bij ons vind je vooral jezelf. Alles draait om jou! We doen er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken en je een gezond assortiment te bieden dat past bij jouw wensen, WelKOM.

“Bij KOM staan we elke dag klaar om gezonde, lekkere en duurzame soepen aan je te serveren.”