KOM catert, ook diner-catering
KOM catert, ook diner-catering
KOM catert, ook diner-catering

“Bij KOM staan we elke dag klaar om gezonde, lekkere en duurzame maaltijden aan je te serveren.”

ONS VERHAAL

 

Bij ons staat eerlijkheid, kwaliteit en smaak centraal. Onze producten worden zorgvuldig samengesteld zonder enige kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Ons doel is om een gezonder en eerlijker alternatief te bieden voor bereid voedsel. Door te kiezen voor gezonde en natuurlijke producten, dragen wij bij aan een gezondere levensstijl. Daarnaast werken wij met producten die rijk zijn aan voedingsstoffen en vermijden wij producten met onnodige toevoegingen zoals suikers en E-nummers. Bovendien zijn wij gericht op duurzaamheid en transparantie, omdat we vinden dat het anders moet en kan. Bij ons krijg je precies wat je ziet!

 

Lunch en diner

KOM biedt bij voorkeur vegetarische of veganistische lunch en diners, waarbij je online eten kunt bestellen of gezellig kunt lunchen in Den Haag. We richten ons op het bieden van betaalbare, hoogwaardige producten als het gezondere alternatief op fastfood. We zijn de vloeibare groentewinkel en hebben een ruime selectie aan verse kruiden zoals basilicum, koriander en peterselie voor je klaar staan. Eet smakelijk!

 

Catering

Naast lunch en diner zijn wij er ook om duurzaam en gezond te cateren voor jouw evenement. Of je nu een bedrijfslunch voor tien personen of een sportevenement met 500 bezoekers organiseert, wij bieden verschillende pakketten aan die passen bij jouw evenement. Wij bieden transparant en eerlijk bereid voedsel aan. Onze samenwerking is flexibel, innovatief en transparant in zaken en producten. Als het gaat om duurzame catering, letten wij op verschillende aspecten. Zo kiezen wij voor lokale producten om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast werken wij met seizoensproducten en vermijden wij voedselverspilling door de hoeveelheid voedsel af te stemmen op het aantal gasten en door het gebruik van herbruikbare verpakkingen

Waar we voor staan

Wij zijn jonge, nuchtere ondernemers die geloven dat het anders moet en kan. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons, daarom proberen wij om met zo min mogelijk plastic te werken en indien het veilig kan, om het te hergebruiken. Soepen die over zijn worden niet weggegooid, maar uitgedeeld. Verpakkingen blijven aan verandering onderhevig, omdat we altijd streven naar beter. 

Onze focus ligt niet op de gunstige aspecten van ons aanbod, zoals vers, veganistisch, vegetarisch en gezond, omdat dat bij ons de standaard is. Wij pochen niet over onze kunsten en producten en brengen geen boeken uit met onze fijnste recepturen. Bij ons draait alles om jou! Wij doen er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken en een gezond assortiment te bieden dat past bij jouw wensen. Welkom bij KOM, de gezonde en duurzame cateraar uit Den Haag!

KOM catert, ook diner-catering

“Bij KOM staan we elke dag klaar om gezonde, lekkere en duurzame gerechten aan je te serveren.”