KOM Den Haag team

“Bij KOM staan we elke dag klaar om gezonde, lekkere en duurzame soepen aan je te serveren.”

ONS VERHAAL

We bereiden onze gezonde soepen met alleen maar verse ingrediënten. Daarnaast is het aanbod altijd vegetarisch en is het overgrote deel van de soepen vegan. Je bestelt online, loopt even binnen of je laat bezorgen. Je betaalt vooruit, bij het ophalen of je neemt een abonnement.

KOM houdt de zaken klein om de soepen betaalbaar te houden en jij staat altijd centraal. Je beslist niet alleen wat er zoal op het menu komt, maar ook hoe wij verantwoord ondernemen. Je bepaalt aan welk doel we doneren en we horen graag je suggesties over duurzaamheid. Ook werken wij samen met partners voor een betere stad. Denk aan de Gemeente Den Haag en de afdeling Den Haag werkt of aan bakker Lekker Brood, hier wordt ook stevig ingezet op social return​ om personen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen te geven op werk of ontwikkelingsmogelijkheden.

Ook duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema. We proberen om met zo weinig mogelijk plastic te werken en indien het veilig kan om het te hergebruiken. Soepen die over zijn worden niet weggegooid, maar uitgedeeld. Verpakkingen blijven aan verandering onderhevig, omdat we altijd streven naar beter. Daarnaast heeft KOM ook de keus gemaakt om geen vlees te verkopen en zoveel mogelijk plantaardig te werken.

We focussen niet op gunstige aspecten van ons aanbod (vers, vegan, vegetarisch, gezond etc.) want dat is bij ons de standaard. We doen niet alsof we de soepenjuwelier zijn. Ons zul je niet horen pochen over onze kunsten en producten. En we brengen zeker geen boeken uit met onze fijnste recepturen. Bij ons vind je vooral jezelf. Alles draait om jou! We doen er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken en je een gezond assortiment te bieden dat past bij jouw wensen, WelKOM.

“Bij KOM staan we elke dag klaar om gezonde, lekkere en duurzame soepen aan je te serveren.”