KOM Den Haag team

“KOM werken dan.”

Nieuwe vacature

Ben je dol op lekker eten? Beetje fastfood op z’n tijd? Vind je betrokkenheid bij mens en milieu ook belangrijk? Of geloof je erin dat bedrijven keuzes moeten maken en stellingen moeten durven nemen? Wij wel.

Bij KOM werken we aan een betere wereld voor mens en milieu en we beginnen bij een gezondere vorm van fastfood! Denk aan gezonde (vegan) soepen, panini’s, desserts, ijsjes en andere maaltijden. Maar denk ook aan betrokkenheid bij gast, collega en omgeving. Want we willen graag een voorbeeld zijn voor anderen. 

Voor ons groeiende bedrijf en de nieuw te openen vestiging in Den Haag zoeken we een assistent vestigingsmanager (MBO+/HBO niveau) die met ons op avontuur wil gaan. Waarbij je je zult gaan bezighouden met onder andere:

  • Personeelsbeheer;
  • Coördinatie en aansturing;
  • Voorraadbeheer en dagelijkse bestellingen;
  • Doorvoeren van verbeteringen;
  • Administratie en registratie

Je bent iemand die belangstelling toont voor anderen en geeft anderen vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken. Je vindt kwaliteit en klanttevredenheid belangrijker dan winst en corrigeert direct als niet aan de eisen wordt voldaan. Je hebt lef en kan zelfstandig werken. Ziet feedback geven als een uitdaging en vind feedback over jezelf ontvangen nog belangrijker. Daarnaast vindt je het leuk om op twee verschillende locaties te werken en bij te dragen aan de groei van onze organisatie!

Is dit helemaal jouw uitdaging? KOM werken dan!
Whatsapp/bel (06 22 49 45 61) gerust voor meer informatie, of mail je CV naar paco@kenjekom.nl

Vragen? Whatsapp Paco