KOM catert, ook diner-catering
Gezond belegde broodjes voor catering
Duurzame en gezonde catering in den haag

KOM diner catering

Onze luxe diner cateringdiensten staan garant voor een buitengewone culinaire ervaring. Ons ervaren team van chef-koks bereidt met passie en creativiteit verfijnde gerechten met de beste ingrediënten. Of het nu gaat om een intiem diner bij kaarslicht of een grootschalige gala-avond, wij zorgen voor een onvergetelijk menu dat perfect aansluit bij uw smaak en stijl.

Voor informele buffetten bieden wij een scala aan heerlijke opties die zorgen voor een feestelijke sfeer. Van smakelijke fingerfoodhapjes tot kleurrijke salades en hartige hoofdgerechten, elk gerecht wordt met zorg en aandacht bereid om uw gasten te verwennen. Onze informele buffetten zijn perfect voor bruiloften, bedrijfsevenementen of informele feesten waarbij gasten kunnen genieten van een breed scala aan gerechten.

Naast het heerlijke eten zorgen wij ook voor de hoogste standaard in service. Ons professionele personeel staat klaar om uw gasten te verwelkomen en te bedienen, waardoor u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement. Of het nu gaat om tafelservice tijdens een luxueus diner of een buffetopstelling waar gasten zelf kunnen kiezen, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Luxe driegangen diners of informele buffetten, wij kunnen je helpen:

  • Patata al forno, gebakken aardappeltjes in schil met knoflook en rozemarijn met kalkoenbrisket met pompoenpuree en courgette
  • Vegan rendang met witte rijst en gegrilde groentes
  • Geconfijte runderwang of zacht gegaarde shortribs
  • Groene salades; soepen; plukbroden met tapenades
  • Creme brulé, panna cotta, cheesecake, brownies.

Laat ons uw luxe diners en informele buffetten tot leven brengen met onze voortreffelijke cateringdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw evenement kunnen transformeren met onze culinaire expertise en uitmuntende service.